Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Úspěch výtvarného kroužku

Úspěch výtvarného kroužku

  • Radka  Vrabcová

Radka Vrabcová

3. 5. 2024

Děti z výtvarného kroužku školní družiny se v letošním roce opětovně zapojily do krajského kola výtvarné a literární soutěže v dopravní výchově, pořádané Týmem silniční bezpečnosti a Policií České republiky.


Tématem tohoto ročníku byla „BEZPEČNÁ DOPRAVA BUDOUCNOSTI“.

Do soutěže jsme poslali 5 prací, které byly velmi zdařilé. K naší velké radosti jsme byli informováni, že se Eliška J., z 1. C, umístila se svou malbou ve své kategorii na 4. místě.

Ve čtvrtek 2. 5. bylo v Liberci v kavárně Pošta slavnostní vyhlášení vítězů krajského kola. A tak jsme se s Eliškou vydaly vlakem do Liberce, kde bylo všech 20 vítězných děl vystaveno. Za účasti náměstka hejtmana Jana Svitáka, Krajského ředitele policie Libereckého kraje a zástupců Týmu silniční bezpečnosti byly všem výhercům předány hodnotné ceny. Také jsme se dozvěděly, že vítězné práce vybírala několikačlenná porota. Byl to nelehký úkol, do soutěže bylo zasláno 450 výtvorů. V závěru akci navštívil policejní psovod s mladým služebním psem. Pro děti to byl velký zážitek. Elišce ještě jednou gratuluji a děkuji za vzornou reprezentaci naší školy.