Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Adopce na dálku

Adopce na dálku

  • Iveta  Truhlářová

Mgr. Iveta Truhlářová

24. 2. 2020
První jarní měsíc bývá již tradičně věnován charitativní sbírce pro naší školou adoptovaného Inda Abdula Hadi.
V posledním dopise, který přišel těsně před Vánoci, nás seznamuje se svými studijními výsledky z první poloviny 5. ročníku...

Kde si vede velmi dobře v angličtině 98 ze 100; Kannada (místní jazyk) 96/100, social studies 86/100, ale dosáhl i výborných výsledků z matematiky 92/100. Rád se také zúčastňuje mimoškolních aktivit pořádaných charitou. Účastnil se pěvecké a malířské soutěže, běžel závod, který pořádal Carmel Vikas Sosial Centre. Do školy dochází pravidelně, jeho oblíbeným předmětem je angličtina a rád by se v budoucnu stal doktorem.
Z Vašich příspěvků, 10 Kč na žáka, se primárně hradí vzdělávání, aby mohli být lepšími občany budoucnosti. Dále za Vaše dary získává školní uniformu a učebnice. K Vánocům děti dostaly přikrývky a poznámkový blok s tužkou nebo perem v závislosti na věku.
Pevně věříme, že i v letošním školním roce se nám díky Vám a všem třídním učitelkám podaří vybrat něco nad rámec povinně stanovené platby.
V příloze naleznete vysvědčení z předchozího školního roku, dopis k Vánocům, přání k Vánocům a fotografii ze závěru minulého školního roku.
Předem děkujeme.