Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Přípravný týden

Přípravný týden

  • Eva Nohýnková

Mgr. Eva Nohýnková

1. 9. 2023

Od pondělí 28. do pátku 1. září 2023 proběhl na naší škole tradiční „přípravný týden“. Po úvodní poradě začaly opravné zkoušky. 


Noví pedagogičtí pracovníci absolvovali úvodní vzdělávání zaměřené na ICT – práci ve školní síti, se systémem Bakaláři a v cloudu. Pedagogická rada projednala výsledky opravných zkoušek.  

Školská rada projednala dodatek k ŠVP, že od školního roku 2022/23 je nabízen v 7. ročníku další cizí jazyk: španělština, v následujících dvou školních rocích v 8., resp. 9. ročníku. Od školního roku 2022/23 se zvyšuje celková hodinová dotace vzdělávací oblasti/oboru Informatika na 4 (v každém ročníku 1 hodina), snižuje se hodinová dotace vzdělávacího oboru Člověk a svět práce na 3 hodiny. 

V dalších dnech třídní učitelé a učitelky chystali pro žáky učebny na nový školní rok. Proběhla každoroční školení k bezpečnosti práce a požární ochraně. Vyučující 1. stupně se setkali na pracovním workshop čtenářské gramotnosti. 

Byly dokončeny úklidové práce ve škole i v celém areálu. Snahou všech bylo, aby naše škola byla připravena na nový školní rok a také o trochu krásnější a příjemnější pro všechny, kteří ji navštěvují.