Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Recitační soutěž 1. stupně

Recitační soutěž 1. stupně

  • Zuzana  Šídlová

Mgr. Zuzana Šídlová

26. 2. 2020
V úterý 25. února proběhlo na naší škole školní kolo v recitační soutěži. Překvapilo nás, kolik dětí se chtělo zúčastnit a předvést svůj přednes vybrané básničky. A to je dobře.

Děti měly i velkou oporu od svých rodičů, sourozenců a spolužáků, kteří se přišli podívat a podpořit recitátory. V porotě letos byly p. učitelka Zdeňka Selingerová, Barbora Častulíková, Lenka Mazačová a Zuzana Šídlová. Vůbec to neměly lehké při výběru a vyhodnocení nejlepších recitátorů. A jak to dopadlo? V nejmladší kategorii 2. - 3. třída zvítězila Leonka Sochorová z 3. B, 2. místo získal Jakub Blažek z 3. A, na 3. místě skončil Sahel Ahmadi z 3. B. Čestné uznání za zajímavý přednes získala Eliška Sakson z 2.D. V kategorii 4. - 5. třída zvítězila Anetka Kuncová ze 4.C, na 2. místě Petr Havlík z 5.B, na 3. místě Anička Raušerová a čestné uznání získal Daniel Ferenc z 5. B. V březnu nás budou recitátoři, kteří se umístnili na 1. a 2. místě, reprezentovat v Novém Boru, kde proběhne okresní kolo. Držíme pěsti!