Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Ročníkový turnaj

Ročníkový turnaj

  • Aneta Floumová

Bc. Aneta Floumová

4. 3. 2024

Ve čtvrtek 22. 2. proběhl další sportovní turnaj mezi 4. ročníkem, tentokrát zaměřený na sílu a obratnost. Žáci poměřovali své výkony v hodu medicinbalem a v měření předklonu.


Jednu z disciplín si přišel vyzkoušet dokonce i pan ředitel. Na závěr turnaje děti probudily svého týmového ducha skrze kooperativní hru – provlékání obručí na čas, která je bavila snad ještě více. Následující den se uskutečnilo vyhodnocování za podpory nadšeného jásotu. Nejúspěšnějším jednotlivcem v předklonu se stala Ariunsan Amintsetseg (4. C) s úžasným přesahem 21 cm. Na 2. místě se stejným počtem bodů se umístila Krausová Mia (4. A) a Battulga Misheel (4. B). V hodu medicinbalem si vybojovala krásné 1. místo Lucie Rybnikářová (4. B) s hodem 7,4 m. Na 2. místě se umístil Janchiv Az-erdene (4. D) a bronzová medaile připadla Maxovi Jenčovskému (4. C). V průměru za třídu v obou soutěžních disciplínách jednoznačně zvítězila 4. B. Zde to ale nekončí… děti se již nemohou dočkat dalšího turnaje, jehož téma je prozatím tajemstvím.