Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Rozloučení s deváťáky

Rozloučení s deváťáky

  • Alena  Zelinková

Mgr. Alena Zelinková

29. 6. 2020

V pátek 26. června jsme se rozloučili s našimi deváťáky. Slavnostní předávávání vysvědčení proběhlo zcela netradičně ve školním divadélku. V tomto roce se neuskutečnil ples, tak šerpování, dárky a rozloučení s devíti roky učení bylo připraveno jinak. Děti si připravily prezentace k nástupu, prezentace k šerpování i vysvědčení, vybraly doprovodnou hudbu a velmi slavnostně se oblékly.


Vše proběhlo bez účasti veřejnosti, pro stále platná mimořádná opatření. Po zahájení panem ředitelem Liborem Šmejdou, vše mohlo začít. Zřizovatele školy reprezentovala paní  Helena Musilová. Ta žáky pozdravila a předala jim dárkové tašky s upomínkovými předměty od města Česká Lípa. Za děti děkovala rodičům, učitelům i spolužákům Marie Moislová 9. A a Carolle Helerová 9. C. Každý dostal šerpu, růži na památku a hlavně vysvědčení. Učitelský sbor 2. stupně a bývalé třídní učitelky z 1. stupně byli diváky celého rozloučení.

Akt to byl důstojný, slavnostní a dech beroucí. Koncentrované emoce vehnaly slzy do mnoha očí. Celou akcí provázel Pavel Kožáni a technicky zajistil Jan Havlásek. Pro vzpomínku natočil video Jakub Paulík. Celému týmu spolupracovníků moc děkujeme.

Pěkné prázdniny a šťastné vykročení do nové etapy života přeje všem deváťákům kolektiv pedagogů základní školy.