Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Zahradní slavnost na závěr školního roku

Zahradní slavnost na závěr školního roku

  • Lenka Limberková

Lenka Limberková

30. 6. 2023

Závěr školního roku si zpříjemnily děti z 1.A s paní učitelkou Martou Pilařovou, asistentkou Šárkou Blažejovskou a vychovatelkou Lenkou Limberkovou velkou zahradní slavnostní, na kterou pozvaly i své rodiče.


Maminky připravily osvěžující občerstvení, tatínkové se postarali o přípitek oslav konce školního roku. Po přivítání rodičů, paní zástupkyně 1. stupně a představení paní učitelky, která bude vštěpovat dětem nové poznatky již od září, děti předvedly pásmo písniček a tanečků. Během slavnosti si děti, s pomocí rodičů, ve výtvarné dílničce vyzdobily plátěnou tašku, ochutnaly dobrůtky, měly možnost také vyzkoušet několik zajímavých her a nechyběla ani diskotéka.

K závěru zahradní slavnosti proběhl přípitek s přáním krásným prázdnin a následovalo ještě další tančení a povídání s rodiči. Krásné ukončení prvního ročníku zakončily děti zapsáním vzkazu pro paní učitelku i své kamarády.