Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
31. ročník školní akademie

31. ročník školní akademie

  • Iveta  Kurdzielová

Iveta Kurdzielová

29. 5. 2019
V úterní podvečer jsme se sešli po roce v KD Crystal na 31. školní akademii.  Jako každý rok si žáci pod vedením svých učitelů připravili pro své příbuzné a přátele rozmanitá vystoupení, nechyběl tanec, zpěv, gymnastika, recitace a scénky. Své umění předvedly i členky tanečního kroužku Čtyřlístek a zástupci flétnového souboru Růžičky. Pobavit hosty v hledišti se rozhodli i učitelé se svým vystoupením „Sportovní hry na Špičáku“.

V závěru večera proběhlo i pravidelné předávání Čestných uznání, které uděluje ředitel školy nominovaným žákům. Oceněni byli žáci za výborné studijní a sportovní výsledky, reprezentaci školy, která tak přispívá k našemu dobrému jménu.  Zahájili jsme také novou tradici – Síň slávy “ ZŠ Špičák“, do které jsme přivítali  zasloužilé pedagogy, Mgr. Evu Daškovou a Mgr. Vladimíra Orta.
Věříme, že Vás jedna z našich tradičních akcí školy pobavila a potěšila.
Poděkování patří všem, kteří akademii nacvičovali, Pavlu Kožánimu za moderování, osvětlovačům panu Petru Němcovi a Štěpánu Němcovi. Poděkování patří také bývalým žákům Lukáši Kadeřábkovi a Jakubu Paulíkovi, kteří se svými dvěma spolužáky akademii natáčeli a fotili.
Díky za přízeň!  Těšíme se na Vás všechny opět za rok!