Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Běh pro Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích

Běh pro Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích

  • Vojtěch  Legner

Mgr. Vojtěch Legner

15. 6. 2021

Po necelých čtyřech týdnech na naší škole skončil charitativní Běh pro hospic sv. Štěpána v Litoměřicích. Rádi bychom především dětem poděkovali za účast a rodičům za jejich podporu. 


Věříme, že tato událost nebyla přínosem jen samotnému hospici v Litoměřicích a jeho pacientům, ale i přínosem pro naše děti.

Dětem tato akce nepřinesla jen sportovní zážitky a radost z pohybu, ale především cenné poznatky o lidech, kteří jsou sice na konci svého života, ale stále potřebují péči, podporu a někoho, kdo jim bude na blízku. Některé třídy se do sbírky nezapojily pouze pohybem a finančním příspěvkem, ale i výtvarně. Děti pacientům hospice nakreslily krásné obrázky, pozdravy a přáníčka.

Finanční obnos, který dosáhl výše přes 16 000,-, pomůže hospici zakoupit nezbytné zdravotní pomůcky a pomohou tak některým pacientům hospice sv. Štěpána zpříjemnit poslední chvilky jejich života.

Poděkování - Hospic sv. Štěpána Litoměřice.pdf