Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
BEZEDNÉ KOŠE NA ŠPIČÁKU

BEZEDNÉ KOŠE NA ŠPIČÁKU

  • Jan Havlásek

Mgr. Jan Havlásek

3. 12. 2019
Předposlední sportovní akcí kalendářního roku, kterou pořádá ZŠ Špičák pro své žáky 2. stupně je turnaj pod bezednými koši – tedy v basketbalu.
Sešla se nám 4 soutěžní družstva a věřte nebo ne, tak vyrovnaný a napínavý turnaj jsme dlouho nezažili, neboť ve všech družstvech byli skvělí hráči a hráčky – turnaj byl totiž smíšený.
Družstva byla v těchto složeních:

Piráti: Marcin Daniel, Tulej Jozef, Burková Marie, Collerová Natálie, Bilguun Altan-od
8. B: Nyamtseren Nara, Borkhuu Doko, Nymkhuu Pitko, Pincová Lenka, Stehlíková Tereza
8. A: Šarva, Hondro, Uka, Anudari, Munkh-Erdene
Tergelovi andílci: Brož Daniel, Enkhtaivan Tergel, Holubová Laura, Kopecká Adéla, Sokolíková Ludmila, Hrudková Adéla, Vít Adam
Nejvíce zajímavé byly bitvy mezi Tergelovi andílky, 8. A a 8. B… vždyť každý zápas mezi těmito družstvy skončil maximálně o 2 body, což je jeden koš, proto konečná tabulka byla velice dramatická a nyní Vám odtajníme výsledky.
1. 8. B
2. 8. A
3. Tergelovi andílci
4. Piráti
Děkujeme všem zúčastněním za skvělou kulisu a úžasné sportovní zážitky. Velké poděkování patří i dívkám z 8. A, (Vodrážková, Böhmová a Výrostková), které pomáhali jako hostesky a zapisovatelky.
Sportu zdar a bezedným košům zvlášť!
Akce se konala za finanční účasti Libereckého kraje. Děkujeme.