Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Co jsme zažili na Luži

Co jsme zažili na Luži

  • Barbora  Mikulová

Mgr. Barbora Mikulová

12. 6. 2023

Prvňáci a páťáci pod vedením paní učitelky Šídlové a Mikulové spolu s paní asistentkou Trnavskou se od 5.6. do 9.6. zúčastnili pobytu na chatě Luž, kde je čekal osobnostně sociální výcvik.


Žáci zde lépe poznali své spolužáky, naučili se spolu lépe vycházet, zahráli si spoustu nových her a nachodili hodně kilometrů po krásných Lužických horách. Navštívili jsme společně vrchol Luž, Sirný pramen i přehradu Naději. Za ošklivého počasí jsme hráli hry a scénky na chatě. Také jsme měli diskotéku v bláznivých účesech a oblečcích, které jsme si sami museli na místě vymyslet. Samozřejmě jsme si zazpívali s kytarou a opekli buřtíky na ohni. Při závěrečném vyhodnocení žáci získali krásné ceny. Jídlo bylo výborné a točená zmrzlina ještě lepší. Paní učitelky chválí všechny účastníky za statečnost při túrách a obzvlášť páťákům děkujeme za pomoc a hezké chování ke svým mladším spolužákům. Páťáci se také seznámili lépe se svou budoucí třídní paní učitelkou Píchovou, která se k nám mohla na dva dny připojit. Děkujeme také všem pracovním chaty Luž za vstřícnost, výbornou stravu a pohodové ubytování. Tak snad za rok zase někde!