Včelky Knihovna Bakaláři Office 365 Jídelníček Objednávka obědů PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Informace pro přípravné a první ročníky

Informace pro přípravné a první ročníky

  • Zdeňka  Selingerová

Mgr. Zdeňka Selingerová

22. 8. 2024

Důležité informace pro rodiče prvňáčků a předškoláčků k zahájení školního roku.


Vážení rodiče prvňáčků a předškoláčků,

dne 9. září se společně s dětmi sejdeme na hřišti školy před vchodem do třetího pavilonu kde se v 7:45 hod. přivítáme. Zahájíme tak školní rok a v osm hodin Vás třídní učitelky zavedou do třídy, kde se blíže seznámíte a společně strávíte první vyučovací hodinu.

Třetí pavilon naleznete v dolní části pozemku školy, kde branami vstoupíte na hřiště a vyčkáte před vchodem do pavilonu. Cesta do školy bude pro děti vyznačena.

Zahájení školního roku je plánováno na první vyučovací hodinu od 8:00 do 8:45 hod. Odpoledne od 16:00 hodin budou ve třídách schůzky rodičů, kde se společně s třídními učitelkami a vychovatelkami domluvíte na všem potřebném.  

Školní družina je v provozu již první den, přihlašování je možné od 26. 8., informace naleznete na stránkách školy zde. Zároveň je v této době možné přihlásit se ke školnímu stravování. Jídelna je samostatná organizace, informace jsou také zveřejněny na webu školní jídelny zde.

Přejeme Vám i Vašim dětem radostné vykročení do nového školního roku.