Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Knihovna – místo plné zábavy!

Knihovna – místo plné zábavy!

  • Jana  Němcová

Mgr. Jana Němcová

7. 2. 2024

To, že vám v knihovně paní knihovnice půjčí knížku ví každý, ale že vás během chvilky paní knihovnice můžou vtáhnou do pohádky možná vůbec netušíte.


Děti z přípravných tříd to zažily na vlastní kůži. Knihovna se proměnila na naše největší hory Krkonoše i se zasněženým Špindlerovým Mlýnem. Za zimními radovánkami se do Špindlu vydali králíci z klobouku Bob a Bobek. Jenže netušili, co je čeká.  V Krkonoších se usídlil Yetti a všechny turisty vyhnal. Bob a Bobek se rozhodli, že všechno dají do pořádku, a tak děti během chvilky zažily s králíky koulovačku, honičku, zasypání lavinou i pomoc Yettimu. Nakonec všechno dobře dopadlo a všichni si přišli na své... králíci si užili pobyt na horách, Yetti už nebyl sám a děti se přesvědčily, že v pohádce je dobro, zlo, legrace, láska, odvaha i ponaučení.  Moc děkujeme za herecké výkony všem skvělým paním knihovnicím a těšíme se zase příště!