Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Poděkování z pandího výběhu

Poděkování z pandího výběhu

  • Dana  Bílá

Mgr. Dana Bílá

11. 10. 2023

Letošní výpravu do liberecké zoo podnikla skupinka sedmi redaktorek na Světový den zvířat a Den sponzorů dne 7. října. 


Jejich úkolem bylo předat sponzorský dar a zmapovat novinky. Díky vašim příspěvkům jsme mohli letos navýšit sponzorský dar na pandu červenou na rovných 6 000 Kč, což je o celou třetinu více než vloni. V pandím výběhu bylo tedy obvzlášť veselo a všechny tři pandy vás odtud pozdravují a děkují. A co se podařilo našim šikovným redaktorkám? Natočit zajímavé informace o žirafách, slonech, tučňácích a “naší” pandě. Skvělé bylo i setkánií s ředitelem zoo, panem Nejedlem,který povídal nejen o historii, ale i plánech do budoucna. Našel si dokonce čas i na zvídavé otázky pro náš časopis. Až děvčata zpracují nasbíraný materiál, uveřejníme jejich práci v podzimním čísle “hrupky”.

Sobota v zoo se opravdu vydařila. Děvčata si kromě redaktorské práce užila zábavné a sportovní akce a různé soutěže. Největší odměnou však pro nás bylo čilé rejdění tří pand ve výběhu. To bylo něco jiného než věčné pospávání na větvi!