Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Pohybem proti nudě … vyhlášení

Pohybem proti nudě … vyhlášení

  • Lenka Limberková

Lenka Limberková

22. 6. 2020
Celé tři měsíce se rodinné týmy tanečnic naší country taneční skupiny Čtyřlístek účastnily v době uzavření škol výzvy Pohybem proti nudě. Týden co týden děti plnily úkoly, do kterých zapojovaly sourozence, rodiče, později i další rodinné příslušníky.

Tančilo se, zpívalo, vymýšlely se nové tance, tajně se připravovaly překvapení pro ostatní členy domácností. O srandu nebyla nouze, kostýmy i provedení úkolů nadchlo nejenom ostatní členy rodin, ale i mnohé diváky sociálních sítí. Po zásluze byl všichni, kteří se této akce zúčastnili, odměněni na společném setkání u ohně, kde se pekly buřty, povídalo se o proběhlých výzvách. Nechyběl ani tanec, hry a zpěv. Rodinné týmy si odnášely domů nejenom diplomy, poháry a dárkové tašky plné dobrot a odměn, ale především plno dojmů z prima setkání s těmi, které nemohly dlouho vidět. Z vyprávění jsem se ujistila, že tato dlouhodobá akce splnila to, co jsme si tolik přála… Nikdo se nenudil a rodiny našly v sobě skryté vlohy pro společné trávení volných chvilek. A o to jde přeci všem.