Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Společenský večer po dvanácté

Společenský večer po dvanácté

  • Pavlína  Svobodová

Mgr. Pavlína Svobodová

28. 4. 2022

Na Společenský večer deváťáků v sobotu 23. dubna 2022 jsme se po dvouleté covidové pauze už všichni těšili.


Ze strany žáků a organizačního týmu proběhly důkladné přípravy, nesmělo se nic podcenit a na nic zapomenout.
Deváťáci se svými rodiči, přáteli a učiteli zaplnili KD Crystal, aby se symbolicky a slavnostně rozloučili se školou, ve které prožili někdy nekonečných devět let.
Večer zahájil přivítáním všech přítomných ředitel školy Libor Šmejda, pak k deváťákům promluvili starostka České Lípy paní Jitka Volfová a předseda SRPDŠ pan Jaroslav Šolta.
Před „Pasováním“ deváťáků zazpívaly dívky z Českolipského dětského sboru, které hudebně doprovodila skupina Pegas.
A pak už moderátor večera Pavel Kožáni zahájil „Pasování“. Slavnostně oblečení a tak nějak dospělejší přicházeli žáci deváťáci do zaplněného sálu před své dojaté rodiče.
Při „šerpování“ jsme zhlédli připravené třídní prezentace vtipně připomínající devět let působení na naší škole. Předány byly dárky či kytice třídním učitelům.
Poté následoval úvodní tanec deváťáků s rodiči a učiteli.
Hudbu k tanci i k poslechu skvěle zajistila skupina Pegas, DJ Petr Němec, nechyběla bohatá tombola.
Oficiální část skončila v 10 hodin večer, pan místostarosta Turnhöfer rozdal žákům upomínkové dárkové tašky od města Česká Lípa a volná taneční zábava pokračovala do pozdních nočních hodin.
Velké poděkování patří všem, kteří přijali pozvání na náš slavnostní večer, všem, kteří se podíleli na přípravách a pomáhali uskutečnit tuto tradiční akci školy.
Děkujeme Městu Česká Lípa a Spolku rodičů a přátel školy za finanční podporu.
Doufáme, že se za rok znovu setkáme na Společenském večeru číslo 13.