Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Co bylo a co nebylo…

Co bylo a co nebylo…

  • Radka  Vrabcová

Radka Vrabcová

30. 6. 2021

hlavně, že se dětem líbilo! Jaro a počátek léta jsme si i přes měnící se covidová opatření s dětmi ve školní družině užily.


Děvčata a kluci z 5. oddělení hráli různé hry uvnitř i venku. Četli jsme i knížky. Nejvíce nás bavil „Mach a Šebestová.“ Také jsme vyráběli. „Mořská pláž se zutými žabkami na břehu“ byla vzhledem ke kombinované technice pracná, ale výsledek je úžasný. Zrovna tak se dětem povedly. Létající balóny.“ Někteří vzali na let balónem celou rodinu, někdo do koše umístil partu kamarádů.
Nejvíce jsme se snažili věnovat aktivitám venku a tak jsme chodili na hřiště, do parků a do přírody.
Navštívili jsme dvakrát i centrum města. Pochutnali jsme si na zmrzlině, prohlédli si budovy a také dobové fotografie na panelech na náměstí. Do kašny jsme hodili minci – zkuste uhodnout, co jsme si přáli! V krámku maminky naší Silvy bylo spoustu lákadel a tak jsme i nakupovali. Závěrečnou sportovní aktivitou byl atletický trojboj. Na čelních místech se opět umístili ti, kteří vyhráli i běh do vrchu v parku. Také jsme vyhodnotili sběrovou soutěž, našli poklad… a teď už hurá na zasloužené prázdniny! Hezké léto všem! Sportujte, cestujte, smějte se a po prázdninách na viděnou!