Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Loučení s deváťáky - Společenský večer číslo 13

Loučení s deváťáky - Společenský večer číslo 13

  • Pavlína  Svobodová

Mgr. Pavlína Svobodová

4. 5. 2023

Po několika měsících příprav jsme se sešli 25. dubna 2023 v KD Crystal, abychom se symbolicky rozloučili s žáky devátých tříd.


Společenský večer zahájil přivítáním všech přítomných ředitel školy Libor Šmejda, pak k deváťákům promluvili starostka České Lípy paní Jitka Volfová a předseda Školské rady pan Jaroslav Šolta.

Při slavnostním „Pasování“ jsme zhlédli prezentace tříd, které připomněly některé zásadní i vtipné momenty z období jejich školní docházky. Pak už si deváťáci zatančili se svými rodiči a následovala volná zábava.

Školní část skončila v 10 hodin večer, paní starostka s panem ředitelem rozdali žákům dárkové tašky od města Česká Lípa a taneční zábava živě pokračovala do pozdních nočních hodin.

Hudbu zajistila skupina Pegas, večerem nás s humorem provedl Pavel Kožáni.

Velké poděkování patří všem, kteří přijali pozvání na náš slavnostní večer, všem, kteří se podíleli na přípravách a pomáhali uskutečnit tuto tradiční akci školy.

Děkujeme Městu Česká Lípa a Spolku rodičů a přátel školy za finanční podporu.

Všichni jsme se výborně bavili a těšíme se na ples číslo čtrnáct.