Bakaláři Office 365 Jídelníček Výuka na webu Kroužky Facebook ZŠ Špičák
Okresní kolo v přespolním běhu – 2. stupeň

Okresní kolo v přespolním běhu – 2. stupeň

  • Pavel Hegr

PhDr. Pavel Hegr

19. 9. 2024

Dne 18. 9. se zúčastnili vybraní žáci 2. stupně naší školy okresního kola v přespolním běhu na Rasově hůrce v České Lípě.


Soutěžilo se ve dvou věkových kategoriích – mladší žákyně a žáci (6., 7. třída) a starší žákyně a žáci (8., 9. třída). Naší školu reprezentovali tito žáci: mladší žákyně – Nela Kopecká (7. C), Sabina Bláhová (7. C), Lmarina Ahmadi (6. B), Adéla Horová (6. B); mladší žáci - Šimon Komberec (7. A), David Chadima (7. A), Ben Tom Hronek (7. A), To Minh Quan (7. A), Tomáš Chmelař (7. A); starší žákyně - Tereza Muchová (8. B), Amálie Kafková (8. D), Zuzana Čechová (8. C), Eliška Dosedělová (9. A), Viktorie Mihálková (9. C), Veronika Alžová (8. C); starší žáci - Jakub Blažek (8. A), Matěj Blažek (8. A), Michal Kunák (8. A), Jan Patera (8. A), Daniel Kubelka (9. C), Tadeáš Dědek (8. A).

Mladší žákyně a žáci i starší žákyně se museli poprat s tratí dlouhou cca 1500m, starší chlapci s dvojnásobně dlouhou, tj. 3000m. A je třeba říci, že všichni naši mladí sportovci si s lesním terénem, s délkou tratě i se soupeři poradili velmi dobře a bojovali jako lvi. Konkurence byla tak velká, že všechny kategorie měly dva „rozběhy“. Okresního klání se totiž zúčastnilo 15 škol.

Výsledky nám zatím nejsou známy. Pořadatelé je, věřme, v nejbližších dnech zveřejní a poté je zveřejníme na našich webových stránkách i my.

Velký dík všem, kteří se akce zúčastnili.

PhDr. Pavel Hegr, Jakub Hrdina