Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Pomoc pro Ukrajinu

Pomoc pro Ukrajinu

  • Libor  Šmejda MBA

Mgr. et Mgr. Libor Šmejda MBA

28. 2. 2022

Vážení rodiče, zákonní zástupci, prarodiče, milé holky a kluci,

od minulého týdne se rozpoutala nedaleko našich hranic válka, Rusko napadlo Ukrajinu. Rozhodli jsme se vás požádat o pomoc pro holky, kluky, mámy, babičky a dědy, kteří utíkají ze svých domovů a přicházejí k nám, do České republiky.


Od zítřka, tedy úterý 1. 3. vyhlašujeme humanitární sbírku na pomoc válečným uprchlíkům z Ukrajiny. Pro zajištění jejich pobytu u nás je v současné době nezbytné:

  1. dětské oblečení
  2. lůžkoviny (deky, polštáře, povlečení)
  3. trvanlivé potraviny (těstoviny, rýže, cukr, čaj, káva, sladkosti, sušené ovoce, piškoty, luštěniny, příkrmy pro děti, aj.)
  4. hygienické potřeby (zubní pasty, tekutá mýdla, šampóny, mýdla, vlhčené ubrousky, jednorázové plínky pro děti, dámské hygienické potřeby, apod.)

„Kdo rychle dává, dvakrát dává,“ proto pokud se rozhodnete pomoci, budeme již od zítřka 1. 3. 2022 od 7:30 do 7:55 hodin ve škole v divadélku připraveni od vás pomoc přijmout. Sbírka bude probíhat do odvolání.

Děkujeme!