Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Školní kolo soutěže v angličtině

Školní kolo soutěže v angličtině

  • Iveta  Truhlářová

Mgr. Iveta Truhlářová

15. 2. 2022

V pondělí 7. února 2022 se uskutečnilo školní kolo soutěže v anglickém jazyce. Celý předcházející měsíc probíhala třídní kola vzhledem k tomu, že nám neustále někdo byl v karanténě, v izolaci tak to trvalo poněkud déle, než jsme zvyklí.


Ti nejlepší z každého ročníku byli vybráni, aby reprezentovali daný ročník ve školním kole. Na soutěžících byl hned od počátku vidět pořádný stres. Rozdělili jsme se na dvě skupiny. Porota složená z pana učitele Nováka a paní učitelky Šenové si vzala na starost 6. a 7. ročníky a druhá skupina zkoušející 8. a 9. ročník se skládala z naší nové paní učitelky Janischové, pana učitele Kožániho a paní učitelky Truhlářové. Po téměř dvou hodinách zápolení se poroty opět sešly a bylo stanoveno pořadí vítězů a budoucích reprezentantů naší školy v oblastním kole, které se bude konat dne 18. března 2022 v DDM Libertin.

A jak to tedy celé dopadlo? V kategorii I. A bronzovou příčku získala Valentýna Havlíčková za stříbrnou Amálií Pecháčkovou a zlatou Terezou Tučkovou, ze 7. C. Do oblastního kola postupuje Tereza Tučková. V kategorii II. A se naopak umístili samí chlapci. Třetí místo vybojoval Košnar Pavel, stříbro Hampl Vojtěch a zlato získal Hellinger Dominik. Všichni chlapci jsou ze třídy pana učitele Havláska, tedy z 9. A. Do oblastního kola postupují Vojtěch Hampl a Hellinger Dominik. Všem vítězům byly předány drobné dary a diplomy. Gratulujeme.