Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
T-Mobile Olympijský běh

T-Mobile Olympijský běh

  • Jakub Hrdina

Jakub Hrdina

18. 9. 2020

Různí běžci, různá místa, jedna myšlenka. To je heslo, s kterým je propojen T-Mobile Olympijský běh už několik let. Pro naplnění této myšlenky není potřeba běhat každý den, jde především o to, mít radost z pohybu.


I přes zhoršující situaci kolem pandemie Covid-19 se malému týmu pedagogických pracovníků naší školy, podařilo tento závod uskutečnit. Dne 16. 9. 2020 se totiž konal T-Mobile Olympijský běh.  Jak už samotný název napovídá, jednalo se o běžecký závod. Pro žáky byly v areálu školy připraveny celkem 3 varianty okruhů. Nejkratší trať běžely 2.- 4. ročníky, střední trať  5. - 7. ročníky a nejdelší trať 8. - 9. ročníky.  Celkem se této akce zúčastnilo 465 žáků.

Příprava samotné akce byla sice díky hygienickým opatřením náročnější, ale celý den se nesl v přátelském a sportovním duchu.

Děkujeme za vzornou spolupráci všem třídním i netřídním učitelům a doufejme, že nám situace dovolí, si brzy podobnou akci zopakovat.