Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Vánoční jarmark a den otevřených dveří

Vánoční jarmark a den otevřených dveří

  • Pavlína  Misíková

Mgr. Pavlína Misíková

20. 12. 2021

Za přísných hygienických opatření proběhl 17. 12. v odpoledních hodinách na naší škole vánoční jarmark spolu se dnem otevřených dveří. Pro rodiče a děti byl připraven bohatý program. 


Všechny tři školní pavilony ožily. V divadýlku vystoupily děti z 1. stupně, které se svými učitelkami a asistentkami nacvičily vánoční pásmo. Vyráběla se keramika, pekly se vánočky, skákalo a běhalo se v tělocvičnách, pracovalo se s roboty v učebnách ICT, psaly se dopisy Ježíškovi, plnily se balónky héliem, byla možnost navštívit zookoutek.

Co by byl však jarmark bez stánků? I ty byly připraveny a sortiment byl pestrý. Hosté si mohli vybrat z nepřeberného množství ozdob, keramiky s vánočními motivy, svícnů, vánočních aranží a zdobených perníčků. Našlo se i něco na zub. Svou návštěvu školy mnozí zdokumentovali ve fotokoutku společnou fotografií. Před 18. hodinou se všichni shromáždili před hlavním vchodem školy. Byly rozsvíceny vánoční stromy, zazněly vánoční písně a koledy v podání dětí za doprovodu jejich učitelů. Do předvánoční pohody se začaly snášet sněhové vločky.

Velké poděkování patří všem učitelkám, vychovatelkám, asistentkám, učitelům a dětem, kteří vánoční jarmark připravili.

Klidné vánoční svátky!