Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Česko - mongolsko - ukrajinské odpoledne

Česko - mongolsko - ukrajinské odpoledne

  • Libor  Šmejda MBA

Mgr. et Mgr. Libor Šmejda MBA

2. 11. 2023

Ve středu 1. listopadu 2023 odpoledne se již potřetí konalo Česko - mongolsko - ukrajinské odpoledne. Tato již tradiční školní akce má za cíl propojovat všechny národnosti žáků na naší škole. Zahájil ji ředitel školy spolu s místostarostou města Česká Lípa Martinem Brožem.


Pro návštěvníky školy bylo připraveno kulturní vystoupení i bohaté občerstvení. Hojná účast rodičů žáků i dětí nás přesvědčila, že konání podobných komunitních aktivit má smysl, že propojovat národy, poznávat jejich tradice, zvyky i národní jídla je prospěšné a potřebné.

Velké poděkování patří všem, kteří se podíleli na jeho přípravě a úspěšné realizaci. Zejména týmu asistentek pedagoga z 2. stupně pod vedením Andrejky Hrabětové. Také všem, kteří s dětmi připravili kulturní vystoupení, i těm, kteří jste připravili občerstvení. Za technickou podporu Honzovi Havláskovi, Pavlovi Kožánimu za moderování akce a paní zástupkyni Pavlíně Misíkové za koordinaci celé akce.

Všem návštěvníkům za účast a společně strávené odpoledne v příjemné přátelské atmosféře. Těšíme se na další setkání.