Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Finále futsalu

Finále futsalu

  • Vojtěch  Legner

Mgr. Vojtěch Legner

2. 12. 2023

Ve čtvrtek 30. listopadu se náš výběr futsalistů z osmých a devátých tříd zúčastnil okresního finále, do kterého postoupil z prvního místa předešlé úterý. 


Zde už nebyl na chyby prostor, protože soupeři byli do jednoho velmi kvalitní a většina chyb se trestala gólem. I přes velmi těsné výsledky, kde byl rozdíl maximálně jednoho gólu nebo remíza, se našim klukům nepodařilo získat dostatečný počet bodů na přední příčky. Konečné šesté místo bylo nešťastnou tečkou za jinak velmi kvalitním výkonem celého týmu, který dokázal např. remizovat s týmy, které se v konečném pořadí umístily na první a druhé příčce. 

Úžasným progresem rovněž prošli všichni hráči, kteří se stali během několika tréninků a zápasů opravdovým týmem, který táhl celou dobu za jeden provaz. To vše se odráželo i na hřišti, kde předváděli krásnou kombinační hru, která potrápila nejednoho soupeře.  

Všem klukům patří velký dík a obdiv za jejich odvedenou práci a předvedené výkony! 

Sestava: Havelka, Pola, Pechač, Kafka, Štefan, Škirda, Havlík, Procházka (G), Günter, Samek P., Ferenc, Jirásek, Spáčil