Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Osobnostně sociální výcvik

Osobnostně sociální výcvik

  • Aneta Floumová

Bc. Aneta Floumová

21. 6. 2024

Druhý týden v červnu vyrazila třída 4. A s paní učitelkou Jakšovou a paní asistentkou Karbulovou a třída 4. C s paní učitelkou Floumovou a s paní asistentkou Štejnarovou na osobnostně sociální výcvik do Doks.


Čas jsme trávili v rekreačním středisku Termit 25, kde jsme plně využili fotbalového hřiště, hokejového hřiště, hřiště na beach volejbal, a dokonce i osvěžujícího bazénu. Kromě každodenních sportovních aktivit jsme vyšli v rekordním čase na Bezděz, kde jsme stihli i prohlídku. Prozkoumávali jsme okolí s krásami přírody a zpříjemnili jsme si to vynikající zmrzlinou U Leknínu.

Nesměla chybět ani plavba lodí po Máchově jezeře, kterou jsme zakončili hraním minigolfu. Vyzkoušeli jsme si střelbu z pušek, luštění různých zapeklitých šifer, vyzdobili jsme si vlastní trička na památku domů, opékali jsme buřty u ohně, hráli deskové hry a hlavně – všichni jsme se navzájem sblížili, lépe poznali a moc si to společně užili. Balónková diskotéka byla už jen poslední utužovací tečkou na závěr.

Děkujeme všem za krásně prožité chvíle!