Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Přespolní štafetový běh – okresní kolo „mladších“

Přespolní štafetový běh – okresní kolo „mladších“

  • Pavel Hegr

PhDr. Pavel Hegr

2. 10. 2023

Dne 27. 9. se nejmladší běžci z řad dívek a chlapců prvního stupně zúčastnili okresního kola přespolního štafetového běhu na Rasově hůrce. Odhodlanost a nálada mezi dětmi byla před startem skvělá (jak je patrno z hromadné fotografie).


Před závodem proběhlo řádné rozehřátí a rozcvičení, následovala prohlídka trati s taktickými pokyny od pana učitele Jakuba Hrdiny a čekalo se jen na startovní výstřel. První se na trať vydaly dívky ze 3. třídy. Vše se vyvíjelo velice slibně, ale malé zaváhání na předávce zhatilo očekávání na medailové umístění. Mladší dívky vystřídali chlapci. Ani těm nechybělo odhodlání, ale soupeři byli nad jejich síly. Naděje se vkládaly do družstva dívek z 5. třídy. Ještě na úvodní předávce byla děvčata na prvním místě… Přes veškeré úsilí však tuto pozici neudržela a na medaile nedosáhla. Jako poslední zástupci naší školy se na trať vydali chlapci 5. třídy. I ti bojovali ze všech sil, ale nebylo jich dost, aby se umístili v popředí.

Ač necinkla žádná medaile, je třeba všechny naše mladé běžce pochválit za bojovnost a přístup.

A zde jsou jména našich závodníků: Anežka Buldrová - 3. A, Eliška Penzešová - 3. B, Diana Štefanová - 3. D, Nela Volfová - 3. C, Pavel Bracháček - 3. C, Kvido Pícha - 3. B, Miroslav Vojtíšek - 3. B, Matěj Zajíček - 3. A, Vanesa Černá - 5.D, Ehrlichová Julie - 5.B, Lucie Klímová - 5.A, Vanda Píchová - 5.A, Barbora Tichá - 5.A, Jakub Beneš - 5. B, Šimon Štál - 5. B, Dan Uhliarik - 5. A, Jakub Vavrčík - 5. A.

Potěšující bylo i to, že se k naší „výpravě“ připojili také zástupci rodičů závodících dětí.

Poděkování patří všem, kteří se podíleli na organizaci a přípravě.